Vintertips för öronhåltagning

Vintertips för öronhåltagning och örhängen
När vinterkylan kommer är det dags att ta fram yllemössorna, öronmuffarna, halsdukarna och de tjocka tröjorna. Ju kallare det blir i luften, desto varmare klär vi oss. Framförallt gäller det våra öron och halsar, om dem vill vi absolut inte frysa!

Detta är ju förstås inte alltid så lätt, speciellt inte om man har örhängen. Långa, hängande örhängen fastnar lätt i sjalar, och det är lätt att man glömmer bort att vara försiktig när man tar på och av sig mössan:

Var rädd om dina örhängen och öron under vintern:

  • Använd stiftörhängen så ofta du kan, så minskar du risken för att dina örhängen trasslar in sig i halsdukar, mössor eller tröjor.
  • Sätt i dina örhängen efter att du satt på dig tröjan, så att de inte fastnar i tyget.
  • Använd en eftervårdsprodukt, så förhindrar du att dina örsnibbar skadas om ett örhänge trots allt skulle fastna i halsduken. Det kan nämligen ge små sår som knappt märks, men kan bli infekterade. Genom att använda en vårdande produkt förebygger du att detta sker.

Är vintern ett bra tillfälle att ta hål i öronen?

Förr sa man att det inte var en bra idé att ta hål i öronen under vintermånaderna, men faktum är att det aldrig funnits bevis för detta. Tvärtom så går det bra att ta hål i öronen oavsett årstid. Det kan till och med vara så att det kan vara skönt med kyla när man har nytagna hål i öronen. Fast om öronhåltagningen sker med Studex System75 så kommer du knappt att känna själva håltagningen i vilket fall! Det är alltså inte nödvändigt att vänta på vintern, men du behöver inte heller undvika den.

Om du känner för att ta hål i öronen, låt inte vintern hindra dig!

Håll kontakten!

Twitter Följ oss på Twitter.
Facebook Studex FanClub Scandinavia
Pinterest Besök oss på Pinterest.
Instagram Följ oss på Instagram.
YouTube Se oss på YouTube.
Kontakt Skicka ett meddelande till oss.

@StudexMe på Twitter

Det är så enkelt

External link to Studex video on YouTube

Studex video on YouTube