TÄVLING : VÅGA VARA DIG SJÄLV MED STUDEX

Örhänges kombinationer är det perfekta sättet att uttrycka sig. Ditt öra är ett konstverk – och du är konstnären. Vilket humör har du i dag? Vilken stil rockar du? Vilka örhängen väljer du för vilka kläder? Låt oss se och dela dina favoritlooker och får chansen att vinna underbara nya örhängen och mer!

HUR DELTAR JAG I TÄVLINGEN? 26.04. – 23.05.2021

TÄVLING : VÅGA VARA DIG SJÄLV MED STUDEX
Ta ett foto inspirerat av “Visa vem du är med STUDEX®-stilen” och skicka det till sales@studex.se. Vi kommer att visa alla foton på vår sociala media och varje vecka tar vi fram en ny vinnare. Vinnaren kontaktas via e-mail.
TÄVLINGSSTILARNA VECKA 1 – 4:

 • Vecka 17 – mood: ROCK
 • Vecka 18 – mood: TRENDIG
 • Vecka 19 – mood: ROMANTISK
 • Vecka 20 – mood: NYA GENERATIONEN

(Ladda ner vår STUDEX® app och ta ett foto genom den)

VAD KAN JAG VINNA?

 • 2 par trendiga och allergivänliga örhängen från vår Sensitive by STUDEX®-kollektion*
 • 1 fickspegel*
 • 1 fotboll*

Hur man deltar och vinner

Under kampanjperioden från 26.04.2021 till 23.05.2021, skicka till oss din bild med i veckans tema tillsammans med ditt godkännande (filformat: .jpg, .png, .pdf):

 • via e-post till: sales@studex.se, ämne: ”VÅGA VISA VEM DU ÄR MED STUDEX”
 • eller via post till:
  STUDEX Scandinavia AB
  ”VÅGA VISA VEM DU ÄR MED STUDEX”
  Bergsbrunnagatan 22
  753 23 Uppsala

Dessutom är du välkommen att skicka din bild i sociala medier med hashtaggen #studexexpressyourself / #vågavisavemduär

Efter kampanjperioden drar STUDEX en vinnare för var och en av de fyra tävlingsveckorna från alla bidrag. Vinnarna kommer att meddelas via e-post senast 28.05.2021. (Gäller inte deltagare via e-post, såvida vi inte har fått deras e-postadress.)
Sedan skickar STUDEX ett prispaket till alla vinnare. Om du är en av vinnarna skickar vi ditt pris till den adressen du angav.

TÄVLING : VÅGA VARA DIG SJÄLV MED STUDEX

Villkor

Tävlingen genomförs av STUDEX Scandinavia AB, Bergsbrunnagatan 22, 753 23 UPPSALA. Den är begränsad till deltagare med en postadress i SVERIGE och är öppen för alla kön och åldersgrupper.
Alla som skickar in ett foto och ett släppformulär till STUDEX Scandinavia, som beskrivs ovan, under kampanjperioden från 26.04.2021 till 23.05.2.2021 får delta. Deltagare under 16 år behöver skriftligt medgivande från en förälder eller vårdnadshavare.

I ditt släppformulär bekräftar du att du är upphovsrättsinnehavaren av bilden du skickar. Föräldrar eller vårdnadshavare bekräftar detta för sina barn. För foton med mer än en person krävs ett utgivningsformulär per person. Inlämningar med saknade eller ofullständiga utgivningsformulär kan inte accepteras.

För att öka dina chanser att vinna kan du skicka in mer än ett foto under kampanjperioden. Att skicka in samma bild flera gånger ökar dock inte dina chanser.
Tidsfristen för alla bidrag (e-post och brev) är 23.05.2021 (datum för e-post eller poststämpel).

Med ditt frisläppningsformulär ger du oss också rätt att använda din postadress för potentiell leverans av ett pris.
Om du deltar via e-post eller på annat sätt skickar oss din e-postadress samtycker du också till att vi kan kontakta dig via din e-postadress, till exempel för att meddela dig om du är vinnaren.

Dessutom ger du oss i ditt släppformulär den obegränsade, världsomspännande, eviga, icke-exklusiva rätten att använda den bild du har skickat i STUDEX-media, såsom webbplatser och sociala medier (t.ex. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) eller broschyrer. Du samtycker också till att vi kan publicera ditt namn i anonymiserad form (t.ex. ”Lina M.”); För barn under 16 år är föräldrarna eller vårdnadshavarna dessutom överens om att vi också kan publicera deras barns ålder (t.ex. ”Anna L., 6 år”).

Vilka bilder som kommer att publiceras i STUDEX-media är upp till STUDEX. Du erkänner också att vi kan ta bort dina inlägg i våra sociala medier när som helst och utan att ange några skäl. Förstå att vi inte returnerar några original som du har skickat till oss.

Vi kommer inte att dela dina uppgifter med tredje part (med undantag för eventuell leverans av prispaketet), och vi kommer inte heller att använda dem för reklamändamål.

Vi kommer att ge bort fyra prispaket (1 pris per vecka under kampanjperioden). *Innehåll så länge lagret räcker. Liknar bilden. All användning av domstolar är utesluten.
Förutom dessa villkor, här är användarvillkoren och dataskyddet och sekretesspolicyn för denna webbplats.

Lycka till!
Ditt STUDEX®-team

Hitta en STUDEX®-partner för skonsammare öronhåltagning och / eller allergivänliga örhängen Sensitive by STUDEX®

…via vår kontaktsida.