STUDEX Tävling: Den Lilla Sjöjungfrun

Vilken tjej kommer inte ihåg historien om den lilla sjöjungfrun som bor i det djupa havet och har många äventyr med sina bedårande vänner. Med den här sommarkampanjen vill vi väcka minnen hos våra barn och komma ihåg hur viktig och unikt havet är för vår planet.

Vår tävling ”Den Lilla Sjöjungfrun” pågår i åtta veckor, från 26. juli 2021 till 19. september 2021. Ta en bild av dig själv eller måla en bild för att matcha temat ”Den Lilla Sjöjungfrun” för att delta i vår tävling och vinn följande*:

STUDEX Tävling: Den Lilla Sjöjungfrun
 • 3 Par av våra allergivänliga örhängen från kollektionen Sensitive by STUDEX®
 • 1 STUDEX skattkista, för att förvara dina örhängen
 • 1 Svart sametpåse
 • 1 Väska med vaxpennor
 • 1 Ark glitter-tattoos „Den Lilla Sjöjungfrun“
 • 1 Hantverksark för din egen sjöjungfru krona
 • 1 Förtjusande „Den Lilla Sjöjungfrun“ spel
 • 1 Veckoplanerare „Den Lilla Sjöjungfrun“ till skolstarten
 • 1 Flytande däck

Så tar du del

Skicka oss ditt foto eller din ritning tillsammans med dina föräldrars samtyckeförklaring (filformat: .jpg, .png, .pdf) under kampanjperioden från 26. juli 2021 till 19. september 2021:

 • via e-post till: sales@studex.se, Ämnet: Tävling: Den Lilla Sjöjungfrun
 • eller via brev till:
  STUDEX Scandinavia AB, Magdalenas 1 tr.
  Tävling: Den Lilla Sjöjungfrun
  Bergsbrunnagatan 22
  753 23 Uppsala

Du är också välkommen att lägga upp din bild på sociala medier. Använd gärna våra hashtags för detta:
#studexthelittlemermaid #studexlillasjöjungfrun

I slutet av kampanjperioden dras de 8 vinnarna (en per tävlingsvecka) från alla bidrag. Vinnarna kommer att meddelas via e-post senast den 26. september 2021. (Gäller inte deltagare via post om vi inte har fått deras e-postadress). Prispaketen skickas till angiven adress.

STUDEX Tävling: Den Lilla Sjöjungfrun

Villkor för deltagande

Tävlingen genomförs av STUDEX Scandinavia AB, Bergsbrunnagatan 22, 753 23 Uppsala. Den riktar sig uteslutande till deltagare med postadress i Sverige och är öppen för alla kön och åldersgrupper.
Alla som skickar ett foto eller en självmålad bild och den ifyllda samtyckeförklaringen enligt beskrivning ovan till STUDEX under kampanjperioden från 26. juli 2021 till 19. september 2021 kan delta. Deltagare under 16 år behöver skriftligt medgivande från en förälder eller vårdnadshavare.

I samtyckeförklaringen bekräftar du att du är upphovsrättsinnehavaren av den bild du har skickat. Föräldrar eller vårdnadshavare bekräftar detta för sina barn. För foton med flera personer krävs en samtyckeförklaring per person. Inlämningar med saknade eller ofullständiga samtyckeförklaringar kan inte beaktas.

För att öka dina chanser att vinna kan du skicka in mer än ett foto eller en bild under kampanjperioden. Att skicka samma bild flera gånger ökar dock inte chanserna att vinna.
Tidsfristen för alla inlämningar (e-post och brev) är den 19. september 2021 (datum för e-post eller poststämpel).

Med din samtyckeförklaring ger du oss också rätten att använda din postadress för eventuell sändning av ett pris.
Om du deltar via e-post eller på annat sätt förser oss med din e-postadress samtycker du också till att vi kan kontakta dig via din e-postadress för att t.ex. B. att meddela dig om du är vinnaren.

Dessutom beviljar du oss med din samtyckeförklaring den obegränsade, världsomfattande, tidsbegränsade, icke-exklusiva rätten att använda bilden du skickade i STUDEX-medier som webbplatser och sociala medier (t.ex. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) eller broschyrer. Du samtycker till att ditt namn publiceras i en anonym form (t.ex. ”Anna S.”). När det gäller barn under 16 år godkänner vårdnadshavare också att deras barns ålder offentliggörs (t.ex. ”Nils S., 6”).
Vilka bilder som publiceras i STUDEX-media bestäms av STUDEX. Du bekräftar också att dina inlägg i våra sociala medier kan raderas när som helst och utan att ange skäl. Vi returnerar inte originalen du skickar in.
Naturligtvis kommer vi inte att vidarebefordra dina uppgifter till tredje part (utom för eventuell sändning av prispaketet), och vi använder dem inte heller för reklamändamål.

Vi ger bort 8 prispaket, se ovan (1 pris per vecka under kampanjperioden). *Så länge lagret räcker. Domarnas beslut är slutgiltigt.
Utöver dessa deltagarvillkor hittar du affärsvillkoren här och dataskyddsdeklarationen för denna webbplats.

Lycka till!
Ditt STUDEX®-team

Hitta en STUDEX®-partner för öronhåltagning och / eller allergivänliga eftervårdsörhängen Sensitive by STUDEX®

…via vår kontaktsida.