Presenttips: Öronhåltagning med äkta guld
Låter detta bekant? Presenttider, men du är fortfarande på jakt efter presenter till de du älskar; bästa vännen, barnen, barnbarnen eller gudbarnen. Sista minuten-gåvor är sällan något vi är särskilt stolta över; ingen vill ju ge bort saker bara för givandets skull. Den perfekta presenten ska helst ge både glädje för stunden och bli ihågkommen som en bra present. Den bör inte vara alltför dyr, men gärna något alldeles extra.

Vad sägs om ett presentkort för öronhåltagning med äkta guldörhängen? Det är kanske den finaste gåva du kan ge någon som längtar efter att äntligen kunna bära örhängen. Även de som redan har hål i öronen uppskattar ett sådant presentkort, eftersom de kan använda det till att ta ytterligare hål i örat, vilket är väldigt trendigt. Örhängen i äkta guld är inte bara en utmärkt gåva, de kan dessutom bli ett älskat minne av bestående värde.

Perfekt om man inte kan spendera alltför mycket

Om du tänker att äkta guld är synonymt med dyrt så ger Studex dig en glad överraskning; öronhåltagning med äkta guldsmycken är faktiskt mycket prisvärt hos Studex samarbetspartners. De flesta öronhåltagningssmycken av 14 karat guld kostar mellan 39 och 59 euro per par, beroende på vilken modell du väljer. Öronhåltagningssmycken av 18 karat guld kostar mellan 53 och 79 euro per par. När du köper Studex öronhåltagningssmycken så får du öronhåltagningen på köpet. Det är ett väldigt bra alternativ för den som inte kan spendera hur mycket pengar som helst på presenter.

Rött guld eller vitt guld

Presenttips: Öronhåltagning med äkta guld
När folk hör ”guldsmycken” så tänker de oftast på den röda guldfärgen. Studex har äkta guldörhängen inte bara i rött utan även i vitt guld, som har en färg som påminner om silver eller kirurgiskt stål.
Studex kollektion med öronhåltagningssmycken av äkta guld, som tagits fram för det skonsamma Studex System75 håltagningssystemet, erbjuder örhängen med pärlor, cubic zirconia, kristaller eller diamanter med Tiffany-infattning eller slät fattning, eller blomformer, och är tillverkade av 14 eller 18 karat rött eller vitt guld.
I affären så kan du eller presentkortsinnehavaren välja ett par örhängen i äkta guld från sortimentet av Studex-smycken i butiken.

Varför äkta guld är optimalt för öronhåltagning

Alla Studex öronhåltagningssmycken är väl anpassade för öronhåltagning, oavsett om de är gjorda av äkta guld, titan eller kirurgiskt stål. Detta beror på att alla Studex örhängen är allergivänliga och skonsamma mot huden. De klarar eller överträffar EU-standard och FDAs (U.S. Food & Drug Administration) föreskrifter.

Oavsett så är det något alldeles särskilt med guldörhängen, eftersom guld ger en helt annan känsla än andra material som till exempel titan eller kirurgiskt stål. Guld är elegant och exklusivt. Det kan vara en symbol för kärlek, framgång och makt. Det framkallar alla de härliga känslor vi hoppas frammana med vår gåva. De första örhängena av äkta guld är första steget på en resa in i den fantastiska smyckesvärlden. Därför rekommenderar vi äkta guld, framförallt om örhängena ges som gåva.

Presenttips: Öronhåltagning med äkta guld

Skaffa ditt presentkort nu!

Låter det som en bra idé? Passa på nu och se till att du firar högtiden lite extra med en fantastisk gåva!
Så här enkelt är det:

  1. Via Kontakt, som du finner längst ned på sidan, kan du skicka en förfrågan om adresserna till Studex samarbetspartners i din närhet. (Var god ange ditt land och ditt postnummer i meddelandefältet.)
  2. Välj en av våra samarbetspartners från listan som vi mailar till dig.
  3. Köp ett presentkort från denna samarbetspartner. Du kan vid samma tillfälle boka tid för öronhåltagning med äkta guldörhängen.
  4. Vid håltagningstillfället så kommer vår samarbetspartner att be presentkortsinnehavaren att välja vilka guldörhängen de vill ha. Specialisten kommer att förklara håltagningsprocessen, svara på alla eventuella frågor, genomföra håltagningen med hjälp av det moderna och skonsamma systemet Studex System75, samt ge tips om eftervård.