I det här inlägget presenterar vi öronhåltagning & örhängestrender för 2019.

Öronhåltagning & örhängestrender 2019 #1: Färgen Korall

Öronhåltagning & örhängestrender 2019 #1: Färgen Korall

Årets färg som tillkännages av ”Pantone Color Institute” kommer säkert att påverka årets handel för smycken, mode och skönhetsprodukter. Årets färg 2019 heter ”Living Coral” – ”Levande Korall”. Örhängen som harmoniserar med koralltoner är perfekta representanter för denna trend. Dessa kan vara örhängen i röda, orange eller guldtoner, till exempel med rubin, cubik zirkon och äkta guldörhängen. Även blåtoner som akvamarin, safir och pärlörhängen, som också matchar temat tropikerna och havet. Studex erbjuder några snygga exempel – som tex våra örhängen för öronhåltagningssystemet Studex System75 eller som våra vanliga hypoallergena örhängen – Sensitive by Studex. De är tillgängliga hos många av våra Studex återförsäljare.

Öronhåltagning & örhängestrender 2019 #2: Öronhåltagning med äkta guld

Öronhåltagning & örhängestrender 2019 #2: Öronhåltagning med äkta guld

Öronhåltgagningsspecialister märker att trenden går mot öronhåltagning med äkta guld. Det betyder att det är allt viktigare för konsumenterna att stiften i örhängena är gjorda av äkta guld. Fler och fler juvelerare använder exklusiva stiftörhängen, gjorda av 14 karat (585) eller 18 karat (750) guld när de tar hål i öronen på stora som små. Äkta guld är särskilt populärt som present. Vid öronhåltanging med Studex System75 kan du välja mellan örhängen i gul/röd guld eller vit rhodinerat guld.

Dessutom har den väletablerade trenden att ha flera örhängen per öra, hållit i sig starkt. Två till tre örhängen i varje sida och ett till i övre örat är väldigt vanligt idag.

Öronhåltagning & örhängestrender 2019 #3: Örhängen med djurmotiv

Öronhåltagning & örhängestrender 2019 #3: Örhängen med djurmotiv

Örhängen med djurmotiv är mycket populära i år. Det kan vara nyckelpigor, fjärilar, nallebjörnar, pandor, isbjörnar, ugglor, enhörningar, flamingor, tassar eller Hello Kitty;) Barnen älskar inte bara dessa motiv, de är också ett måste för djurälskare och naturvänner.

För tips om adress till Studex återförsäljare i din närhet, maila oss din postnummer och land.