Öronhåltagning för barn: Det gör inte ont alls
Många mammor undrar vid vilken ålder det är lämpligast för barn att få ta hål i öronen. En del är oroliga att öronhåltagning gör ont. Faktum är att med Studex® System75™ så gör det inte det.

Vi alla har såklart olika höga smärttrösklar, men med Studex System75 så känner de flesta knappt när hålen görs. Dessutom är det välkonstruerade systemet nästan ljudlöst, så barnet blir inte skrämt av obehagliga ljud.

Precis som vid sjukhusbesök så är det ofta det okända som gör ditt barn osäkert, snarare än själva proceduren. Du kan se till att ditt barn inte oroar sig i onödan genom att undvika skrämmande ord som ”skjuta hål” eller ”nål”. Säg istället någonting i stil med ”få dina örhängen” eller ”ta hål i öronen”. Håltagningsspecialisten använder ett ”litet örhängesinstrument”.

Öronhåltagning för barn: Cute earrings for little ones
Barn tycker att det är väldigt kul med örhängen, speciellt om de får vara med och välja sina egna och om de vet att det inte gör ont att ta hål i öronen. En annan bra idé är att ge dem ett presentkort på håltagningsörhängen som en överraskning. Ditt barn kommer att komma ihåg sina första örhängen i resten av deras liv. Dessutom så erbjuder vi en exklusiv Barnkollektion (Kids Line), speciellt framtagen för små barns öron.

Öronhåltagningsspecialister som använder Studex produkter är väl tränade. De använder uteslutande våra sterila och allergivänliga håltagningssmycken. Dessutom kan de ge dig goda råd när det kommer till att välja örhängen av kvalitetsmaterial. Våra samarbetspartners butiker är utmärkta ställen för dig och ditt barn att hitta de perfekta kvalitetsörhängena med den sötaste designen.

Vi hjälper gärna till med att skicka adresserna till de samarbetspartners som Studex har i din närhet. Det enda du behöver göra är att skicka din postadress och namnet på ditt land via vårt Kontaktformulär. Observera dock att det är den enskilda butikens rätt att bestämma från vilken ålder ditt barn kan ta hål i öronen hos dem. Därför rekommenderar vi att du ringer butiken på förhand.

För mer information om öronhåltagning för barn, gå till våra Frågor och svar och läs mer under rubriken ”Vid vilken ålder är det mest lämpligt för barn att få hål i öronen?”.