Glittrande örhängen för en vackrare höst: Låt dina öron glittra med nya örhängen
Hösten är en färggrann, mysig och rolig årstid. Nu är det dags att ta fram höstgarderoben och njuta av de vackra förändringarna i naturen och höstens goda smaker. För säkerhets skull, ifall det skulle vara så att du redan saknar sommaren och fruktar den grå novembermånaden, så har vi tagit fram vår lista ”15 höstsaker vi älskar”. Nya örhängen står högt upp på listan!

Låt dina öron glittra med nya örhängen

Vi älskar att använda örhängen under höstmånaderna, eftersom de gärna bidrar med lite extra glitter i tillvaron, även under regniga dagar. De är också ett utmärkt sätt att ta fram färgerna som återspeglas i höstmodet. Ringar i rött guld eller stift i orange neonfärg, för att ge några exempel, är fina att kombinera med långärmade tröjor, mysiga tjocktröjor eller sjalar i höstens alla färger. Oavsett om du vill lägga till ett eller flera hål i öronen till din nuvarande stil eller helt enkelt köpa nya örhängen för att matcha höstens trender – örhängen är definitivt en av de där små sakerna som kan göra så stor skillnad.

Tip: Om du inte har använt örhängen på ett tag, eller om dina öron blir kalla och din hud lätt blir torr, använd gärna en rengöringslösning eller gel, såsom Studex After Piercing Lotion eller Studex Piercing Care Gel, för att rengöra dina örhängen och mjukgöra huden på dina öron. Det kommer dessutom att göra det lättare att sätta i dina örhängen.

Ta till dig av höstens trender

Glittrande örhängen för en vackrare höst: Njut av naturen
Äntligen kan vi använda boots igen, och långärmade tröjor och koftor och kappor och sjalar. Hösten ger oss så många olika stilar att välja mellan – från lager-på-lager varianten till fuskpäls och alla andra trender som passar säsongen. För mig startar hösten när jag känner att jag måste använda strumpor och strumpbyxor igen – inte på en särskild dag. Hejdå sandaler, vi ses i vår!

Njut av naturen

Hösten är den bästa tiden att njuta av naturen och av trädens vackra lövverk. Ge dig ut på vandring med en vän eller ta med hunden på extra långa promenader. Ta vara på den friska luften, den ger ordning bland tankarna och ro i sinnet. Min bästa vän och jag promenerar tillsammans en gång i veckan – oavsett väder. När jag kommer med ursäkter för att slippa gå påminner hon mig alltid: ”Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder.” Samla löv, gör lövhögar att slänga dig i – du har säkert gjort det som barn och det finns ingen anledning till att du inte skulle kunna göra det idag. Var lite barnslig, skratta högt, och få någon annan att le.

Glittrande örhängen för en vackrare höst: Gör det mysigt

Och när du kommer hem; gör det mysigt

Har du någonsin karvat ur en pumpa? Det är faktiskt rätt så svårt, men kan bli väldigt fint. Dekorera ditt hus. Laga god mat. Jag älskar att äta pumpa under hösten – pasta med pumpa, squash-spaghetti med parmesanost… Soppan som du ser här är gjord på pumpa – och fantastiskt god! Min favoritdryck under de kalla årstiderna är varm choklad. Min favoritplats är i soffan under en filt; med en bra bok, en varm brasa i den öppna spisen, massor med tända ljus och med en doft av nybakt paj. Bjud in dina vänner och gör en brasa i trädgården. Grilla marshmallows. Eller anordna en spelkväll, eller en filmkväll…

Ha en underbar höst!

Här är vår lista med 15 höstsaker vi älskar. Dela den gärna!
Kika också på vår kollektion av Studex System75 håltagningssmycken för att hitta dina nya höstfavoriter.

Glittrande örhängen för en vackrare höst: 15 höstsaker vi älskar